0345 471060 info@p-a-r-t.nl

Wij denken vooruit

Professioneel goederenvervoer over de weg

PART B.V. is een onderneming die zich bezig houdt met goederenvervoer over de weg. Alhoewel Frankrijk onze landenspecialisatie is, kom je ons ook tegen op andere Europese wegen.

Wij rijden met eigen materieel, waardoor we een hoge mate van flexibiliteit kunnen bieden. Daarnaast hebben we een aantal vaste charters die al vele jaren voor ons rijden. Zo zijn we een betrouwbare partner die snel kan schakelen.

De persoonlijke benadering zorgt voor een grote mate van betrokkenheid bij u als klant en bij uw product. Wij willen graag dat u ons kent, en bovenal willen wij onze klanten kennen.

Door tientallen jaren ervaring binnen de transportbranche zijn wij, zowel op kantoor als op de weg, een vakkundig team.

Wij onderstrepen onze kwaliteit doordat we ISO gecertificeerd zijn volgens de laatste nieuwe norm 9001:2008.

AX Transport wordt PART

De PAX Groep heeft haar internationale activiteiten van PAX Transport te Geldermalsen overgedragen aan PART.

Met ingang van 5 oktober 2009 heeft Hans van den Heuvel, directeur van PAX Transport BV, door middel van een management buy out de internationale activiteiten en activa van PAX Transport BV te Geldermalsen overgenomen. De activiteiten worden voortgezet onder de naam PART B.V. wat staat voor Professional Advanced Road Transport.

PART zal de activiteiten op dezelfde wijze voortzetten met dezelfde contactpersonen op de planning. Natuurlijk mag u van ons gelijkwaardige service en kwaliteit verwachten als voorheen.

Uitbreiding van onze activiteiten en gebieden staan voorop in de verdere ontwikkeling van PART.

 

Foto

 

Op de foto links dhr. Sjoerd Plantinga, algemeen directeur en aandeelhouder van de PAX Groep. En rechts dhr. Hans van den Heuvel, directeur-eigenaar van PART.

Download ook de officiƫle brief.